NICE TO KNOW

HVORDAN VIRKER ET GONGBAD?

EN UNIK LYDREJSE MED STOR PÅVIRKNING

Lyd har en meget større effekt i vores hverdagsliv, end vi kan forestille os. Et gongbad er en unik lydrejse og du påvirkes helt ned på celleplan som en slags lydmassage.

Lyden rejser fra det ydre øre gennem kroppen via vagusnerven og påvirker hjernebølger, åndedræt og hjerterytme. Gongens vibrationer og lyde resonerer med alle celler i kroppen, dit nervesystem kalibreres, spændinger løsnes og balancen genoprettes. Vibrationerne stimulerer neuroner i den frontale hjernebark og danner således en perfekt sti til dyb meditation. Der frigives endorfiner og kroppen regenererer.

Lad dig derfor invitere til velvære, stilhed i sindet og fornyet energi via lydene og vibrationerne fra de smukke og kraftfulde gongs.

HVAD SKAL JEG MEDBRINGE?

VIGTIGE ELEMENTER FOR EN BEHAGELIG OPLEVELSE

Du medbringer selv : måtte/madras, dit varme tæppe, evt. pude og egen vanddunk. Har du et lammeskind, er det godt til at snuppe med som ekstra top over dit underlag. Nogle deltagere medbringer en “tre-i-en-madras”, som også er helt perfekt.

Det er altid godt at ligge komfortabelt og lunt.

PRIVATE EVENTS

FOR VIRKSOMHEDER, POLTERABEND, VENNEGRUPPER MM.

Hvis man som privat gruppe ønsker en lukket begivenhed er dette altid muligt. Det kan være en personalegruppe, en polterabend, en aktivitetsgruppe eller lignende.

Begivenheden vil som oftest være på 90 minutter og det er altid muligt for mig at udvide eventet alt efter ønske.

Har man selv en sal eller et egnet lokale til rådighed, pakker jeg gerne min bil med +100 kilo musikudstyr og kører ud til jer og stiller op.

Er man en meget lille gruppe med en stor sal og ikke har noget imod andre deltagere, så er det muligt sammen med mig at fastsætte en dato i forbindelse med et gongbad åbent for alle. Så vil begivenheden blive offentliggjort og salen vil blive fyldt op. Den lille gruppe er sikker på, at datoen lige passer til dem.

INFO OM AFLYSNING

DIN AFLYSNING

Jeg refunderer som udgangspunkt ikke din billet, men du er meget velkommen til at give oplevelsen til en anden og naturligvis herefter give mig besked om navneændringen.

Note: Når jeg er ude som gæsteunderviser, kan disse eksterne organisationer/studios muligvis have andre regler, som så naturligvis følges. Her vil du som gæst ligeledes tilmelde dig hos dem.

MIN AFLYSNING

Jeg tilbagebetaler straks det fulde beløb til dig.